Selleri

Selleri mot høyt blodtrykk

Mange mennesker leter etter måter å senke sitt høye blodtrykk ved å bruke naturlige midler. Å oppnå dette målet er viktig fordi høyt blodtrykk kan forårsake en rekke helseproblemer som kan redusere livskvaliteten din. Heldigvis er mange forskere enige om at selleri kan brukes til å lindre blodtrykksproblemer.

Selleri gir lavere blodtrykk

Selleri är nyttigt!

Hvis du vil finne måter å endre blodtrykket ned til et normalt nivå, kan du prøve å spise selleri. Studier av Cleveland Clinic har funnet at selleri inneholder et helsefremmende fytokjemisk stoff som kalles ftalider. I ekstraktform kalles ftalider NBP, og er kjent for å myke vevet i blodårene. Avslapning resulterer i en reduksjon i blodtrykket, og det resulterer i økt blodstrøm.

Ekstraktet fungerer for å senke blodtrykket, men det er bedre å konsumere grønnsaken hel og frisk. Selleri som en frisk grønnsak sikrer at du også får fiber, magnesium og kalium. Disse stoffene bidrar individuelt til blodtrykksregulering. Noen leger mener at du bør spise omtrent fire stilker hver dag.

Hvordan integrere selleri i kostholdet

Hvis du ikke allerede bruker selleri i ditt daglige kosthold, er det flere måter å starte med det. Du kan for eksempel blande en salat med avokado, selleri og sitronsaft i en mikser. Dette vil smake godt, eller hvorfor ikke blande med rosiner, tørkede tyttebær og dadler. Se her for sellerioppskrifter.

Oppsummering

Hvis du seriøst ønsker å senke høyt blodtrykk, er det på tide å gjøre endringer i kostholdet ditt som vil hjelpe deg å nå dette målet. Hvis du vil senke høyt blodtrykk, er det nå på tide å gjøre endringer i kostholdet ditt. Det vil hjelpe deg med å oppnå bedre helse. Derfor bør du bruke mer selleri i kostholdet ditt. Bruk tipsene over for å starte veien til bedre helse nå!

Lämna en kommentar